WINDKR89, dé specialist in

WordPress - WINDKR89: Specialist uit Groningen

WordPress is het Content Management Systeem van het moment! Wij helpen u uw WordPress website op te zetten of te verbeteren. Voor uw bedrijf heeft WINDKR89 altijd een passende WordPress oplossing. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u ook verder helpen.

WordPress is dé keuze als u:

  • een professionele website wilt hebben;
  • de inhoud van de website zelf wilt beheren;
  • veel functionaliteit wilt hebben (zonder daarvoor veel technische kennis nodig te hebben);
  • goed online vindbaar wilt zijn;
  • een website wilt hebben die in de toekomst eenvoudig uit te breiden is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van WordPress voor uw bedrijf?

Eigen ontwerp voor WordPress?

Wij bieden maatwerk, dit betekent dat wij in staat zijn om uw bestaande huisstijl te gebruiken voor het ontwikkelen van een WordPress website. Wij richten de website in, compleet naar uw wensen, aansluitend bij uw huisstijl. WINDKR89 maakt zogenaamde themes voor WordpPress, waarmee een eigen stijl aan de site kan worden gegeven. Een WordPress theme is eigenlijk een grafisch ontwerp, dat u zelf ontwikkelt of door ons laat ontwikkelen, dat vervolgens wordt omgezet naar een website. De uiteindelijke WordPress website heeft alle functionaliteit die u maar wensen kunt en is voor/door u ontworpen. Het resultaat: een unieke en professionele website!

Zoekmachine geoptimaliseerd (voor bijvoorbeeld Google)

De zoekmachine vriendelijke opzet is één van de voordelen van een WordPress website, die standaard door WordPress wordt geleverd. Hierdoor kunt u zeker zijn dat u gevonden wordt door de meest populaire zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo.
Uiteraard kan WINDKR89 uw website zo inrichten en structureren dat deze site nog beter gevonden wordt, door onder meer gebruik te maken van de SEO (Search Engine Optimization) mogelijkheden die WordPress biedt.

Wist u dat

Wist u dat WordPress gebruikt wordt door 21,7% van de websites die er wereldwijd zijn?! Van alle content management systemen die in omloop zijn betekent dit dat 60,2% een WordPress installatie is.

WordPress en WINDKR89

WINDKR89 is de specialist in Noord-Nederland als het aankomt op het ontwikkelen en verbeteren van WordPress websites. Met meer dan 5 jaar ervaring met WordPress kunnen we met een gerust hart zeggen dat wij in vrijwel elke behoefte kunnen voorzien, of het nu voor een kleine website is met slechts enkele pagina’s of een e-commerce oplossing, zoals een webshop.

Voor al uw WordPress vragen

WINDKR89 heeft meer kennis van WordPress in huis dan we kwijt kunnen op deze website. Wij komen daarom graag een keer langs om vrijblijvend de mogelijkheden die wij kunnen bieden met u te bespreken. Wij durven wel te zeggen dat we goed zijn in WordPress en dat we voor bijna al uw wensen een gepaste oplossingen kunnen maken.

Stel uw vraag