Content Management

Content Management

Uw website genereert voor een groot deel uw inkomsten of brengt potentiële klanten naar uw bedrijf. Daarom is het up-to-date houden van de inhoud van uw website van groot belang, uw website is immers het uithangbord van uw bedrijf of organisatie. In de praktijk blijkt het bijhouden van een website voor een bedrijf vaak een struikelblok. Door drukke bezetting is er geen tijd voor of de site is alleen door ‘technische’ mensen bij te houden.

WINDKR89 houdt hier bij de ontwikkeling van websites rekening mee door het beheer van de inhoud van uw website eenvoudiger, minder tijdrovend en dus leuker te maken. Wij doen dit door websites te ontwikkelen met een CMS (Content Management Systeem). Het grote voordeel van een website met CMS is dat deze door de gebruiker zelf eenvoudig te onderhouden is, zonder dat de gebruiker kennis hoeft te hebben van de techniek. Hierdoor wordt het bijhouden van website leuk en kost dit weinig tijd.

Open source = voordelige, goede keuze

WINDKR89 bouwt onderhoudbare websites met behulp van zogenaamnde open source frameworks, zoals WordPress en Drupal. U hoeft niet te weten wat dit precies betekent, maar voor u betekent dit dat:

  • uw website snel online kan staan, doordat de ontwikkeltijd lager is;
  • de kosten relatief laag blijven omdat het wiel niet opnieuw hoeft te worden uitgevonden;
  • u een website krijgt die u zelf kunt bijhouden.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over een website met een open source Content Management Systeem (CMS)

Stel uw vraag